Kuulonsuojaus

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Kuulonsuojaimet suojaavat sinua melulta ja näin ollen vakaviltakin kuulovaurioilta. Suojaimet soveltuvat erityisesti esimerkiksi muusikoiden käyttöön, meluisaan työympäristöön, ja moottoripyöräilyyn. Pehmeät ja joustavat kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti, joten ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti. Voit valita suojaimiin mieleisesi värin lukuisista eri vaihtoehdoista.

Kuulostudion kuulonsuojaimiin kuuluu yhdet Dm- merkkiset suodattimet. Vaimennusvaihtoehdot suodattimissa ovat 9dB, 15dB, 20dB tai 25dB. 

Saat meiltä nämä mahtavat kuulosuojaimet hintaan 208€. Tuotteeseen sisältyy yhdet suodattimet. Suojaimien toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää! 

Hinta: 208€
Unitulpat

Yksilöllisesti valmistetut unitulpat takaavat hyvän yöunen. Tulpat vaimentavat kuorsauksen, liikenteen ja muut häiriöäänet. Unitulpat ovat valmistettu erittäin pehmeästä silikonista ja niitä on mukava käyttää läpi yön. Tulppiin on saatavilla monta eri värivaihtoehtoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta: 129€Uimatulpat

Yksilöllisesti valmistetut uimatulpat suojaavat korvia vedeltä. Tulpat sopivat herkkäkorvaisille esimerkiksi uimiseen tai kylpemiseen. Uimatulpat ovat valmistettu pehmeästä silikonista. Tulppiin on saatavilla monta eri värivaihtoehtoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta: 129€


Tällä kategorialla ei ole tuotteita.